Lesaanbod

Heb plezier in je werk, doe het dansend voor een groenere wereld. Wij helpen je graag verder.

Vele studenten zijn je al voorgegaan met de onderstaande Extra’s die je kosteloos kan volgen:

Stageprojecten

StageProjecten, zijn er voor jou. Van Noord tot Zuid, groot en klein. Peter Kroesen helpt je graag met deze effectieve manier van oefenen.

Grijp je kans om je groene carrière een boost te geven, ervaar hoeveel werk er is.

Excursies

Excursies die wij aanbieden zijn speciaal ontwikkeld voor de opleiding Tuinarchitectuur en Beplantingsadviseur kunnen studenten als extra verdieping. Tevens zijn de excursies toegankelijk voor geïnteresseerden uit het groenvak van buiten. Ze worden begeleid door onze docenten en specialisten ter plaatse.

Van een bezoek aan gespecialiseerde kwekerijen, een entworkshop in het boomkwekerijmuseum tijdens Boskoops Glorie, een fietstocht langs bijzondere (dak)tuinen en parken in Rotterdam tot aan de unieke heemtuinen in Amstelveen, onze excursies dragen stuk voor stuk bij aan het delen van kennis en inspiratie.

  • Boskoops Glorie
  • Groene Parels
  • Heemtuinen & Amstelveense Lanen

Podium Boskoop

Podium Boskoop; Maandelijkse lezingen om kennis en ervaring te delen en andere (oud) studenten te ontmoeten.

Ontdek wat werken in het groen je te bieden heeft.

OA-Connect, de online groencommunity waar studenten, oud-studenten en docenten samenkomen om elkaar te helpen, te informeren en inspireren.

Bouw aan je netwerk en ontdek wat jij kunt doen!

OPEN ATELIER

Wij helpen je graag verder met je studie. Dat doen we met de extra’s van de OntwerpAcademie. Een van die extra’s is dat je elke week op de maandagmiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur online kunt meedoen met het OpenAtelier.

Je bent er welkom voor al je vragen omtrent de studie, huiswerk vragen, technische vragen, praktische vragen, examen vragen enzovoorts.

Download de brochure
Stel je vraag
meld je aan voor een proefles