Het OpenAtelier biedt (oud-)studenten de gelegenheid om met gelijkgestemden te sparren, kennis en ervaring uit te wisselen. Elke maandagmiddag van 16.00 uur – 18.00 uur (behalve in de schoolvakanties) is een van de docenten aanwezig voor het beantwoorden van vragen en voor extra examenbegeleiding.

Het moment bij uitstek om het concept voor je StageProject te bespreken of de technische haalbaarheid van je ontwerp te checken. Maar ook ideaal om met je medestudent(en) af te spreken en samen aan een huiswerkopdracht te werken.

Waar en Wanneer?

Elke maandagmiddag van 16.00 uur – 18.00 uur (behalve in de schoolvakanties) op leslocatie Boskoop: Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp.

I.v.m. de huidige coronamaatregelen bieden we het OpenAtelier online aan. Mocht je nog niet eerder mee hebben gedaan aan het OpenAtelier dan kun je toegang krijgen door te mailen naar support@ontwerpacademie.nl.

Wil je meer informatie over onze vervolgcursussen en opleidingen? Elke eerste of tweede zaterdag van de maand organiseren we een studievoorlichtingsbijeenkomst en de mogelijkheid voor een gratis proefles.

Download de brochure
Stel je vraag
meld je aan voor een proefles