Wij helpen je graag verder met je studie. Dat doen we met de extra’s van de OntwerpAcademie. Eén van die extra’s is dat je elke week op de maandagmiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur online kunt meedoen met het OpenAtelier. Je bent er welkom voor al je vragen omtrent de studie, huiswerk vragen, technische vragen, praktische vragen, examen vragen enzovoorts.

Let op het OpenAtelier is er niet tijdens de landelijke schoolvakanties. Via OA-connect zie je precies wanneer er een online activiteit is.

Link via OA-connect

Bij inschrijving heb je een link voor de community OA-connect gekregen. Het is eenkwestie van aanvinken en je zit in de ‘meeting’. Je hoeft niets te zeggen, luisteren is prima en het maakt niet uit of je voor 5 minuten belt of voor langer aangehaakt wil blijven. Het is geheel aan jou en vrijblijvend.

Inspiratie

De vragen die gesteld worden gebruiken we voor lessen, blogs en ander instructie materiaal. Op deze manier heeft iedereen er wat aan. Ben je oud-student? Ook dan ben je van harte welkom want je link blijft gewoon actueel.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze vervolgcursussen en opleidingen? Stuur je mail naar: studentenzaken@ontwerpacademie.nl zij helpen je graag verder bijvoorbeeld voor het bijwonen van een studievoorlichtingsbijeenkomst of een proefles op een van de drie leslocaties.

Download de brochure
Stel je vraag
meld je aan voor een proefles