Boskoops glorie

‘Boskoops Glorie’ is een excursie voor (aankomende) tuinontwerpers, hoveniers en iedereen die geïnteresseerd is in architectuur, beplanting en tuinen. De excursie is dagvullend van 10.00 tot 16.00 uur inclusief gidsen, toegang en boottocht. We bezoeken diverse tuinen, kwekerijen en plekken. We vertellen je alles over materialen, beplantingen en vermeerderingsmethoden.

Ben je geïnteresseerd in tuinen, parken en groen? Heb je iets met tuin- en landschapsarchitectuur? Overweeg je met een opleiding tuinarchitectuur te beginnen? Dan kun je met deze excursie inspiratie opdoen en bovendien al je vragen stellen omtrent tuinontwerpen, toepassing van materialen, beplantingen, kweekvormen en vermeerderingstechnieken.

De excursie Boskoops Glorie maakt deel uit van de opleiding Tuinarchitectuur. Ook niet-studenten mogen zich inschrijven. Studenten Tuinarchitectuur nemen gratis deel aan deze excursie en hoeven zich niet apart aan te melden. 

HOVENIERS, TUINONTWERPERS, GROENVOORZIENERS

Deze excursie wordt georganiseerd voor (aankomende) groenprofessionals. We gaan vooral dieper in op specifieke aspecten van het ontwerpvak en details die horen bij de realisatie van het werk. Heb je ambitie om ‘iets met het groen’ te gaan doen dan ben je uiteraard welkom!

EXCURSIE PROGRAMMA

Hieronder is in grote lijnen het programma beschreven. Het programma is onder voorbehoud van het weer, de wensen van de groepen en de lokale omstandigheden.

  • Ontvangst bij Groothandelscentrum Greenlink
  • Sortimentstuin Harry van de Laar
  • Proeftuin van Holland
  • Kwekerij Esveld

Wil je deelnemen? Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met alle details en een factuur. Jouw deelname wordt pas na de betaling definitief.

details van de excursie

DatA

Donderdag 9 juni 2022, vrijdag 10 juni 2022 en zaterdag 11 juni 2022 [VOL]
Bovengenoemde dagen zijn al volgeboekt.
Nieuwe extra geplande datum: zaterdag 18 juni 2022 [VOL]

Tijden

10.00 - 16.00 uur

Prijs

€ 69,50 p.p. (inclusief gidsen, exclusief lunch en consumpties), gratis voor studenten Tuinarchitectuur

Kortingsprijs

€ 49,50 p.p. voor oud-studenten Tuinarchitectuur, studenten Plantenkennis en oud-studenten Plantenkennis

Locatie

Boskoop

Coördinator

Docent Dolf Houtman

Gidsen

Greenlink, Proeftuin en VVV Boskoop.

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers per dag.

aanmelden