Boskoops glorie

Boskoops Glorie is een excursie speciaal ontwikkeld voor tuinontwerpers en beplantingsadviseurs van onze opleidingen. Daarnaast is de excursie toegankelijk voor hoveniers, groenvoorzieners en iedereen die geïnteresseerd is in groen, tuinen en kwekerijen. Een lokale gids die Boskoop op z'n duimpje kent, neemt je mee naar diverse kwekerijen en tuinen. Je krijgt informatie - van de gids of als het even kan van een gespecialiseerde medewerker ter plaatse - over o.a. de bedrijfsfilosie, beplantingen en vermeerderingsmethoden. Ook ga je zelf aan de slag en enten!

Voor wie? 

Boskoops Glorie maakt onderdeel uit van de opleiding Tuinarchitectuur en Beplantingsadviseur en staat ingeroosterd als een lesdag. Oud-studenten Tuinarchitectuur en Plantenkennis Compleet kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief.

(Aankomende) studenten, ontwerpers, hoveniers en groenvoorzieners zijn ook welkom!

Ben je geïnteresseerd in tuinen, parken en groen? Heb je affiniteit met tuin- en landschapsarchitectuur en/of heb je ambitie om de opleiding Tuinarchitectuur of Beplantingsadviseur te gaan doen? Dan kun je met deze excursie een hoop inspiratie opdoen! Een hele dag trek je op met (aankomend) groenprofessionals, die je al je vragen kunt stellen over tuinontwerpen, toepassing van materialen en opbouw van beplanting.

Excursiedata Boskoops Glorie 2023
Donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 juni. Het programma start om 10:00 uur en eindigt omstreeks 16:00 uur.

Wil je deelnemen?
Studenten, oud-studenten en geïnteresseerden van buiten kunnen zich aanmelden via onderstaande aanmeldbutton.
Externen ontvangen van ons zo snel mogelijk een bevestiging met alle details en een factuur. Je deelname is definitief na betaling.

Graag nog je aandacht voor het volgende:
- Aanmeldingen worden verwerkt in chronologische volgorde van binnenkomst. Is de groep vol, dan kom je op een wachtlijst.
- Maximaal 20 deelnemers per excursiedag. Studenten van de opleidingen krijgen voorrang.
- In verband met de grote belangstelling wordt het maximaal aantal deelnemers vaak al snel bereikt. Echter, een (late) afmelding betekent niet automatisch dat we jouw plek opgevuld krijgen. Zonde, want de gids en de rest van de groep rekenen op jouw enthousiaste aanwezigheid! Daarom het verzoek om het goed in je agenda te noteren en je alleen af te melden bij onvoorziene omstandigheden zoals ziekte.

details van de excursie

DatA 2023

Donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023

Tijden

10.00 - 16.00 uur

Prijs

Boskoops Glorie is gratis voor studenten Tuinarchitectuur en Beplantingsadviseur. € 69,50 pp voor externen.
De prijs is inclusief gids en instructie enten, en exclusief lunch en consumpties.

Kortingsprijs

€ 49,50 p.p. voor oud-studenten Tuinarchitectuur, Beplantingsadviseur, Plantenkennis Compleet en studenten die Plantenkennis Basis volgen

Locatie

Boskoop

Coördinator

Alenka Milward

Gidsen

O.a. Marlien van der Linden en Debora Treep

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers per dag.

aanmelden