Boskoops glorie

De vakexcursie Boskoops Glorie speciaal ontwikkeld voor studenten van de opleidingen Tuinarchitectuur. Een lokale gids die Boskoop op zijn of haar duimpje kent, neemt je mee naar diverse kwekerijen en tuinen. Je krijgt informatie - van de gids of als het even kan van een expert ter plaatse - over de bedrijfsfilosofie, het kweekproces, beplantingen en vermeerderingsmethoden. Ook ga je zelf aan de slag en enten (wij zorgen voor pleisters).

Voor wie? 

Boskoops Glorie maakt onderdeel uit van de opleiding Tuinarchitectuur en staat ingeroosterd als een lesdag. Let op: Studenten worden niet automatisch ingedeeld voor een datum en dienen zich aan te melden via de aan te melden via button onderaan deze pagina.

Excursiedata 2024
Donderdag 23 mei (VOL), vrijdag 24 (VOL), zaterdag 25 mei (VOL).en vrijdag 31 mei 2024. Het programma start om 10:00 uur en eindigt omstreeks 16:00 uur. De gids en lokale experts en het enten is inbegrepen. Exclusief lunch en consumpties bij de Proeftuin in Boskoop.

Aanmelden
Studenten kunnen zich aanmelden via de button onderaan de pagina en ontvangen hiervan een bevestiging.

Graag je aandacht voor het volgende:
- Studenten Tuinarchitectuur hebben hebben recht om aan 2 voor hen bedoelde - excursies deel te nemen als onderdeel van de opleiding. Studenten dienen zich hiervoor aan te melden via de aanmeldbutton. Hier kun je dan ook de gewenste excursiedag aangeven.
- Maximaal 20 studenten per excursiedag.
- Zijn alle data volgeboekt, dan gaan we onderzoeken of we extra excursiedagen kunnen aanbieden. Dus het advies is om je wel aan te melden, we houden je dan per mail op de hoogte.
- Aanmeldingen worden in chronologische volgorde van binnenkomst verwerkt. Is de groep vol, dan kun je je inschrijven voor een andere dag of zetten we je op de wachtlijst.
- In verband met het aantal studenten dat deel mag nemen wordt het maximaal aantal deelnemers vaak al snel bereikt. Echter, een (late) afmelding betekent niet automatisch dat we jouw plek opgevuld krijgen. Zonde, want de gids rekent op je! Daarom het verzoek om het goed in je agenda te noteren en je alleen af te melden bij onvoorziene omstandigheden.

details van de excursie

DatA 2024

Donderdag 23 mei 2024 (VOL)
Vrijdag 24 mei 2024 (VOL)
Zaterdag 25 mei 2024 (VOL)
Vrijdag 31 mei 2024

Tijden

10.00 - 16.00 uur

Prijs

€ 69,50 per persoon
Deelname aan de vakexcursie Boskoops Glorie is inbegrepen in de prijs voor studenten Tuinarchitectuur. Gids en enten inbegrepen.
Exclusief lunch en consumpties.

KORTINGSPRIJS
Heb je de vakopleiding Beplantingsadviseur gevolgd, dan zijn de gereduceerde kosten € 49,50 per persoon.

Locatie

Boskoop

Contact

Stuur een mail naar studentenzaken@ontwerpacademie.nl

Gidsen

o.a. Marlien van der Linden

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers per dag.

aanmelden