Jouw CO2-voetafdruk verkleinen

De OntwerpAcademie wil een actieve bijdrage leveren aan het vergroenen van de leefomgeving. Dit bereiken we met het opleiden van tuinontwerpers en beplantingsadviseurs die oog hebben voor ecologie, biodiversiteit en duurzaamheid, maar ook door de CO2 uitstoot van studenten die met de auto naar de lessen komen te compenseren met het aanplanten van bomen in de Boskoopse gemeente. Op die manier maken we met jouw inschrijving samen de leefomgeving direct een beetje mooier en groener!

Samenwerking met Boskoopse kwekers
Sinds 2023 reserveren we voor elke inschrijving voor de opleiding Tuinarchitectuur of Beplantingsadviseur een bedrag voor een boom. In de bomenteller zie je het aantal inschrijvingen terug in de zogenaamde Bomenteller. Door samen te werken met Boskoopse kwekerijen die als sponsor een bedrag bijleggen, willen we een bijdrage leveren aan de vergroeningsambities van de Boskoopse gemeente en draag jij met jouw studie aan de OntwerpAcademie direct bij  aan een gezondere leefomgeving.

Klimaatbos
Onze wens is om een klimaatbos te realiseren die voor langere tijd kan blijven bestaan. Hiervoor zoeken we de samenwerking op met gemeentes, zodat we zeker weten dat het bos op een goede plek komt waar het voor lange tijd optimaal kan floreren.

Ben jij een Boskoopse kweker en wil jij als sponsor meehelpen?
Stuur een mailtje naar Dolf Houtman info@ontwerpacademie.nl voor meer informatie.

Met elkaar werken we aan een mooiere en groenere leefomgeving!

Download de brochure
Stel je vraag
meld je aan voor een proefles