Studievoorlichting & Proeflessen

"Allereerst wil ik jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst! Ik heb erg genoten van de voorlichting en de proefles Tuinarchitectuur. De pure, creatieve en 'no nonsense' sfeer spreekt me erg aan.”

– Joost Beerents, deelnemer proefles

Wil je meer informatie over de opleidingen Tuinarchitectuur en Plantenkennis (Beplantingsadviseur en Plantenkennis Plus) en weten of de manier van lesgeven en de sfeer bij je past? Kom naar een Studievoorlichting en/of volg een Proefles. Deze zijn geheel kosteloos en vrijblijvend bij te wonen. Ervaring is niet nodig, iedereen met groene ambities is welkom!

Kijk in de agenda voor het overzicht van Studievoorlichting bijeenkomsten en Proeflessen die eraan komen.

Studievoorlichting

Één zaterdag van de elke maand, organiseren we een Studievoorlichting fysiek met aansluitend een Proefles Tuinarchitectuur op onze leslocatie in Boskoop. Een Studievoorlichting online is zonder proefles.

Tijdens een interactieve presentatie krijg je informatie over de vakopleidingen Tuinarchitectuur en Plantenkennis, het beroepsperspectief, de inhoud, lesopbouw, lessfeer en de vele extra’s die we aanbieden om je het vak te leren. Zoals vakexcursies, StageProjecten, lezingen, OpenAtelier, onze groencommunity OA-Connect en ondersteunende cursussen. Ook praktische zaken zoals startdata, lesdagen/tijd en de aanmeldprocedure en subsidiemogelijkheden komen aan bod. En natuurlijk is er volop gelegenheid om je vragen te stellen.

De eerstvolgende Studievoorlichting is zaterdag 20 april om 10.00 uur in Frederiksoord.

Proeflessen

Proeflessen zijn een ideale gelegenheid om te ontdekken of een studie aan de OntwerpAcademie bij je past. Je loopt een dag (of dagdeel) mee met studenten en een docent waar je vragen aan kunt stellen die je dan nog hebt.
Een proefles Tuinarchitectuur kun je meedoen in Boskoop, Houten of Frederiksoord. Kijk in de agenda voor beschikbare Proefles data.

Wil je meekijken bij een les Beplantingsadviseur op onze leslocatie in Boskoop? Kijk in de agenda voor beschikbare Proefles data.
Zie je geen beschikbare data erbij staan? Meld je aan voor een proefles via de aanmeldlink hieronder en we plannen een datum die in jouw agenda past.

Aanmelden

Meld je hier aan. Je ontvangt van ons dan een bevestiging met de link.

Bezoekadres Boskoop / Hazerswoude-Dorp
We verwelkomen je graag op onze leslocatie in het Groene Hart.
Belgiëlaan 1A5
2391 PH Hazerswoude-Dorp

Bezoekadres Houten
We verwelkomen je graag op onze leslocatie.
Handboog 6N
3994 AD Houten

Bezoekadres Frederiksoord
We verwelkomen je graag op onze leslocatie.
Majoor van Swietenlaan 15
8382 CE Frederiksoord

We kijken er naar uit je daar te zien!

Download de brochure
Stel je vraag
meld je aan voor een proefles