Meld je hier aan voor gratis tuinadvies bij Plantenfestijn Tuinen van Appeltern 24 & 25 juni

June 20, 2023
Alenka Milward

Start hier met je nieuwe tuin bij de SchetsKeet! Wil je een compleet nieuwe (dak)tuin? Iets anders met een deel van je tuin? Of wil je een groenere tuin met meer biodiversiteit en die ook klimaatbestendig is?

Kom langs bij de Schetskeet op het Plantenfestijn 24 & 25 juni bij de Tuinen van Appeltern waar startende Tuinontwerpers van de OntwerpAcademie jou helpen met een eerste aanzet, van tuinschets tot beplantingsadvies.

Gedurende 20 minuten staan jouw wensen voor je nieuwe tuin centraal. Al schetsend zoekt de student op basis van jouw wensen naar de mogelijkheden. Met veel aandacht voor groen, biodiversiteit en gebruik van natuurlijke en duurzame materialen.

Je gaat naar huis met de schetstekeningen en een hoop inspiratie! Een adviessessie is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Schetssessie bij Gardenista 2022

Over de OntwerpAcademie

Bij de vakopleiding Tuinarchitectuur en Beplantingsadviseur op de OntwerpAcademie worden studenten opgeleid tot professioneel tuinontwerper en beplantingsadviseur. Ze leren ruimtelijk tekenen, compositieleer en beplantingsplannen maken. Bodem, water en ecologie vormen de basis van deze opleiding, wat inhoudt: kijken naar wat er al is en daarop voortborduren. Samen met het cursussenaanbod draagt de OntwerpAcademie bij aan meer kennis en ontwerpkracht voor een duurzamere en groenere leefomgeving.

Voor wie?

Tuinadvies-sessies worden aangeboden op het Plantenfestijn van de Tuinen van Appeltern op zaterdag 24 en zondag 25 juni tussen 10.30 en 16.30 uur. Bezoekers kunnen zich hiervoor gratis aanmelden.

Er is plek voor 2 advies-sessies per half uur. Eén sessie duurt 20 minuten. Aanmeldingen verwerken we op volgorde van binnenkomst, vol = vol. Meld je op tijd aan om verzekerd te zijn van een plekje!

Meld je aan voor tuinadvies!

Laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is met jouw tuin en meld je aan door een mail te sturen naar evenementen@ontwerpacademie.nl  

Vermeld in de mail duidelijk*:
1) Je voor- en achternaam

2) Telefoonnummer

3) Gewenste dag Zaterdag 24 of Zondag 25 juni

4) Gewenste tijdstip: 10.30 / 11.00 / 11.30 / 12.00 / 12.30 / 13.00 / 13.30 / 14.00 / 14.30/ 15.00 / 15.30/ 16.00 (laatste ronde)

Je ontvangt van ons een bevestiging met daarin het gereserveerde tijdslot en een vragenlijstje om je alvast voor te bereiden. Neem bij voorkeur ook een paar foto's van je tuin mee!

*) jouw gegevens worden alleen gebruikt voor de communicatie voor het evenement.

Studenten van de opleidingen worden door studentenzaken gericht benaderd voor de schetssessies.

No items found.