OA-connect is de interactieve community van de OntwerpAcademie. Hierop vinden (oud)studenten, docenten en specialisten elkaar en delen ze kennis, kunde, ideëen en alles wat met het groene vakgebied te maken heeft. Het is een plek waar men vragen stelt, mooie projecten deelt, boekentips geeft en waar je je kennis kunt vergroten of ontdekt welke groene evenementen er zijn.

Wil jij ook een kijkje nemen op onze community om zo een beeld te kunnen vormen over de OntwerpAcademie en het groene vakgebied? Vul hieronder je gegevens in we sturen je een uitnodigingslink toe waarmee je een account aan kunt maken. Met dit account kun je twee maanden actief (en zonder kosten) rondstruinen door OA-connect.

Aanmeldformulier voor OA-connect

We gebruiken onderstaande gegevens alleen om je toegang te geven tot OA-connect en om onze communicatie en website te verbeteren. Je gegevens zullen nooit met derden gedeeld worden en na 2 maanden worden je gegevens weer verwijderd. Het gebruik van OA-connect is gratis en zonder enige verplichtingen.
Dank je voor je aanmelding. Je ontvangt binnen 24 uur een uitnodigingslink via e-mail.
Oops! Something went wrong while submitting the form.