Inschrijfformulier

Onderstaand formulier is bedoeld om je in te schrijven voor een van onze opleidingen of cursussen, het is geen contactformulier voor vragen. Klik daarvoor hier.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wanneer wij deze ontvangen hebben zullen we contact met je opnemen om de inschrijving verder in behandeling te nemen. Alle onderdelen met een * (asterisk) dienen ingevuld te worden.

Gegevens opleiding/cursus/workshop*

Geef hier aan waarvoor je je aanmeldt en op welke datum en locatie (indien van toepassing) je zou willen starten. Indien mogelijk geef dan ook een alternatieve startdatum op voor het geval de door jou gekozen startdatum inmiddels vol is.

Gegevens deelnemer*

Gegevens bedrijf (indien van toepassing)

Vul dit veld alleen in als de factuur op naam van een bedrijf moet komen te staan en/of door een bedrijf betaald wordt.

Betaalgegevens*

In sommige gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van subsidie. Hier lees je daar meer over.

Let op: in termijnen betalen is alleen mogelijk bij de vakopleiding Tuinarchitectuur, Beplantingsadviseur, Beplantingsspecialist en Toegepaste Beplantingsleer. Een gespreide betaling brengt extra kosten met zich mee van € 15,- per termijn. Bij een betaling in 6 termijnen wordt €12,50 per termijn gerekend (totaal termijnbedrag: €75,-), je ontvangt om de twee maanden automatisch een nieuwe factuur. In het geval van een betaling in 12 termijnen wordt €8,- per termijn gerekend (totaal termijnbedrag: €96,-), je ontvangt elke maand automatisch een nieuwe factuur.

Aanvullende gegevens

Onderstaande gegevens zijn alleen van toepassing op de vakopleiding TuinArchitectuur en Beplantingsadviseur en worden door onze administratie gebruikt ter indicatie. Er zitten geen verplichtingen aan vast en je kunt de gegevens gedurende de opleiding aanpassen.

Akkoord algemene voorwaarden*

Op de inschrijfformulieren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier teruglezen.

Dank je voor je inschrijving. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is iets niet goed gegaan bij het invullen. Controleer alle velden en probeer het opnieuw.