Podium Boskoop maandag 8 januari 2024 met Cor van Gelderen (Esveld) over zijn nieuwe boek 'Schitteren in de schaduw, de beste planten voor in de schaduw'

November 23, 2023

Cor van Gelderen, een deskundige en bevlogen ontwerper, kweker en eigenaar van kwekerij Esveld in Boskoop luidt 2024 in met een lezing over zijn nieuwe boek 'Schitteren in de schaduw, over de beste planten voor in de schaduw'. Want elke (stads)tuin heeft wel een schaduwrijk deel, al is het maar door die hoge schutting of de ligging van de tuin op het noorden.

Cor draagt deze planten een warm hart toe. In zijn lezing neemt hij ons mee in welke planten het beste zijn voor welke grondsoort en welke mate van schaduw. Daarnaast vertelt hij hoe hij het maken van een ontwerp aanvliegt en geeft hij tips hoe je een visueel interessante tuin aanlegt.

En heb jij het boek al in bezit? Dan signeert Cor deze graag voor je aan het einde van de avond!

De lezingen en andere activiteiten bij Podium Boskoop zijn toegankelijk voor studenten, professionals liefhebbers die samen willen leren over tuinen, planten en alles daaromheen binnen een laagdrempelige setting.

Ga naar de agenda om je aan te melden.

No items found.