Corona updates

De coronacrisis raakt ons allemaal. Uiteraard volgt de OntwerpAcademie de kabinetsmaatregelen nauwkeurig. Leidend voor onze aanpak is het protocol van de NRTO, de branchevereniging waarbij de OntwerpAcademie is aangesloten. Op deze plek lees je alle updates en ontwikkelingen rondom ons coronabeleid.

“Fijn dat jullie het zo zorgvuldig aanpakken! Hopelijk tot snel weer bij de OntwerpAcademie, zodra dat kan.”

Onze leslocatie bruist weer!

June 19, 2020
Marleen Bos

Met de eerste live studievoorlichting en proefles sinds 7 maart jl. zijn we de maand juni goed begonnen. Maandag 15 juni jl. ontvingen we meer dan 20 geïnteresseerden, verdeeld over de hele dag, steeds in kleine groepen. De sfeer was prettig en relaxed en iedereen was zeer te spreken over de toegepaste coronamaatregelen.

Lees verder

Versoepeling maatregelen een feit!

May 20, 2020
Marleen Bos

We keken er met elkaar al weken naar uit en troffen ondertussen de nodige hygiëne- en voorzorgsmaatregelen op basis van de 1,5 meterrichtlijn. Dinsdag 19 mei jl. gaf het kabinet groen licht voor de aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen. Heel blij uiteraard met de extra mogelijkheden die dat biedt.

Lees verder

Brancheprotocol opleiding en examinering

April 22, 2020
Marleen Bos

De basisscholen mogen vanaf 11 mei a.s. weer open en het sportbeleid voor kinderen wordt versoepeld, dat was gisterenavond het goede nieuws. Het kabinet maakte verder bekend dat de geldende anti-coronamaatregelen worden verlengd t/m dinsdag 19 mei a.s. 

Lees verder

Coronamaatregelen OntwerpAcademie

March 16, 2020
Marleen Bos

Het coronavirus slingert onze samenleving plotseling in een onzekere tijd, zingen bij al dat ge-handen-was maakt het niet minder, maar geeft wel lucht. Deze plek op onze website gebruiken we om de maatregelen die wij als OntwerpAcademie treffen, op een rijtje te zetten.

Zondag 15 maart jl. nam het kabinet onder meer het besluit om de scholen tot en met 6 april te sluiten, sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en als het even kan thuis te werken. De OntwerpAcademie volgt de maatregelen die het kabinet ons allen oplegt, om die reden zijn er tot en met 6 april geen lessen. Dat betekent ook dat tot die tijd het OpenAtelier op de maandagmiddagen komt te vervallen en de geplande lezing van Podium Boskoop op maandag 6 april a.s., niet doorgaat.

Lees verder
Download de brochure
Stel je vraag
meld je aan voor een proefles