Nieuwsbrief Zomer 2019

We zijn verhuisd! Sinds onze start in 2014 met vijf studenten Tuinarchitectuur, zijn we gegroeid tot specialist in groenopleidingen met ruim tachtig studenten per jaar. De liefde voor het ontwerpvak, kennis en ervaring delen met groenliefhebbers en (toekomstige) professionals, is de rode draad bij alles wat we doen. Met trots en plezier verstuurden we afgelopen week onze nieuwsbrief vanuit ons nieuwe pand in Boskoop, midden in het Groene Hart. Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

STAGE 

Theorie, praktijk & inspiratie

Inspirerende theorie en leren in de praktijk zijn de basis van onze opleidingen. Door unieke samenwerkingen met consumentenbeurzen en bedrijven, bieden we studenten de mogelijkheid te oefenen in het maken van ontwerpschetsen en het geven van advies.

Nieuw in ons aanbod zijn de stageprojecten. Onder begeleiding van tuinarchitect en docent Peter Kroesen, doorloopt een student het complete traject van het eerste gesprek met de klant tot en met de presentatie van een tuinontwerp. Ook oud-studenten kunnen zich hiervoor aanmelden en extra praktijkervaring opdoen. Klik hier voor de mogelijkheden.

Student Jetteke Sjouke: “Zó veel leermogelijkheden rond het gebied van tuinontwerpen. En top dat je bij sommige opleidingen op verschillende momenten kunt instromen zoals bij Plantenkennis.”


6juli

Studievoorlichting & proeflessen

Wil je meer weten over onze opleidingen, of kijken of het bij je past? Elke eerste zaterdag van de maand organiseren we een informatieochtend met aansluitend een proefles, beide geheel kosteloos. Van meer kennis van de planten in je eigen tuin tot gediplomeerd tuinontwerper, we bieden complete opleidingen in kleine groepen, losse modules en cursussen voor iedere groenliefhebber.

Meld je hier aan voor de Studievoorlichting of Proefles op 6 juli.

Startdata opleidingen & cursussen

29 augustus 2019
Plantenkennis (diverse instroomdata)
11 september 2019
Toegepaste Beplantingsleer
11 september 2019
Ontwerp je eigen tuin
12 september 2019
Tuinarchitectuur (dagopleiding)
3 oktober 2019
Tuinarchitectuur (avondopleiding)
20 november 2019
Toekomstbestendig Ontwerpen

 

 

Logo_ontwerpacademie
   

Contact algemeen

Contact studentenzaken

Online

                               

Adres

  • Bezoek- en correspondentieadres 
  • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
  • Leslocatie Boskoop
  • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
  • Leslocatie Tuinvisie, Utrecht
  • Rutherfordweg 75, 3542 CN Utrecht