Tuinarchitectuur excursie

Geplaatst door Dolf Houtman / Getagd als boskoop, tuinarchitectuur excursie

Tweemaal per jaar is er een tuinarchitectuur excursie. De ene keer staat Boskoop op het programma en in de nazomer bezoeken we Rotterdam. De excursies blijken keer op keer erg in de smaak te vallen omdat studenten van de verschillende locaties elkaar kunnen ontmoeten en allerlei ideeën uitwisselen. De sfeer is altijd goed en ook dit keer heeft het weer er volop aan bijgedragen.

Sketchup vragen

Geplaatst door Dolf Houtman / Getagd als cursus, sketchup vragen

Wacht niet te lang met je Sketchup vragen. Cursisten die vol overgave SketchUp gevolgd hebben, adviseren we om waar mogelijk direct aan de slag te gaan met dit programma om zodoende de vaardigheden snel te beheersen. Kenmerkend voor digitale tekenprogramma's is dat als je er niet heel regelmatig mee werkt de kennis en de trucjes verloren gaan.

Tuinadviesdagen 2017 Hornbach

Geplaatst door Dolf Houtman / Getagd als tuinadvies

Sinds enkele jaren organiseert Hornbach tuinadviesdagen. Klanten van deze bouwmarkt kunnen zich inschrijven voor tuinadvies. Zij krijgen toegang tot een internetportal waarop zij van te voren informatie kunnen delen met een tuinontwerper waarmee zij op een geplande datum gedurende één uur een adviesgesprek hebben. Voor het eerst dit jaar  heeft de OntwerpAcademie student- en startende ontwerpers ingezet als tuinontwerper.

Versnelde Vakopleiding Tuinarchitectuur

Naast de reguliere Vakopleiding Tuinarchitectuur starten we in het najaar van 2017 met de versnelde vakopleiding tuinarchitectuur. Deze versnelde variant is er voor geïnteresseerden die een creatieve opleiding genoten hebben zoals de kunstacademie of voor professionals in andere branches die vanuit hun werk te maken hebben met ontwerpvraagstukken.