Studievoorlichting & proeflessen

"Allereerst wil ik jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst! Ik heb erg genoten van de voorlichting en de proefles Tuinarchitectuur. De pure, creatieve en 'no nonsense' sfeer spreekt me erg aan.” Joost Beerents, deelnemer proefles

We nodigen je graag uit om naar één van onze studievoorlichtingen te komen of een proefles te volgen als je nog twijfelt of een opleiding of cursus van de OntwerpAcademie bij je past. De studievoorlichting en de proeflessen zijn kosteloos en zonder verdere verplichtingen: je kunt je hier geheel vrijblijvend voor aanmelden.

De versoepeling van de coronamaatregelen per 1 juni jl. stellen ons in staat de studievoorlichting weer op kleine schaal te organiseren op onze leslocatie en uiteraard met inachtneming van alle voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen. De eerstvolgende Studievoorlichting & Proefles is op zaterdag 29 augustus, i.v.m. grote belangstelling is er een ochtend- en middagbijeenkomst:

Zaterdag 29 augustus a.s.
10.00 - 12.00 uur (VOL)
of
13.30 - 15.30 uur

Via onderstaande button kun je je aanmelden. De ochtendsessie is inmiddels volgeboekt. 

Meld je aan via e-mail

Je bent van harte welkom op onze leslocatie in het Groene Hart, tussen Boskoop en Hazerswoude-Dorp. Het adres is: Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp.

We kijken er naar uit je te zien!

 

 

Logo_ontwerpacademie
   

Contact algemeen

Contact studentenzaken

Online

                               

Adres

  • Bezoek- en correspondentieadres 
  • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
  • Leslocatie Boskoop
  • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
  • Leslocatie Tuinvisie, Utrecht
  • Rutherfordweg 75, 3542 CN Utrecht