Peter Kroesen

Kort na mijn examen aan de Technische Universiteit in Aken verhuisde ik naar Frankrijk, waar ik in 2006 een eigen architectenbureau heb opgezet. Met plezier heb ik bijna twaalf jaar lang klanten vanuit de hele wereld geholpen hun vakantiehuis te renoveren en te verbouwen. Maar mijn echte passie ligt bij tuinen. Daarom ben ik in 2017 begonnen met de opleiding Tuinarchitectuur aan de OntwerpAcademie. Ik volgde de opleiding met zo veel plezier, dat ik graag daarvoor aan het werk ging toen de mogelijkheid zich voordeed.

Sinds begin 2019 begeleid ik studenten tijdens stageprojecten als onderdeel van de opleiding Tuinarchitectuur. Onder mijn begeleiding kunnen studenten het traject van een concrete tuinontwerpopdracht van A tot Z doorlopen. En zo extra ervaring opdoen voordat ze gaan ontwerpen voor eigen klanten. Daarnaast ben ik een van de docenten voor de populaire workshop Ontwerp je eigen tuin. Het is erg leuk de stroom aan creatieve ideeën van de tuinbezitter te helpen vertalen naar een mooi eigen tuiontwerp.

Met mijn bedrijf KROESENDESIGN, ontwerp ik in opdracht van HollandsZwartBont en maak voor eigen klanten ontwerpen voor huis en tuin.

 

 

Logo_ontwerpacademie
   

Contact algemeen

Contact studentenzaken

Online

                               

Adres

  • Bezoek- en correspondentieadres 
  • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
  • Leslocatie Boskoop
  • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
  • Leslocatie Tuinvisie, Utrecht
  • Rutherfordweg 75, 3542 CN Utrecht