volop in Ontwikkeling

OntwerpAcademie is volop in ontwikkeling om deze reden komen we heel graag in contact met inspirerende vakgenoten, gepassioneerde docenten, leveranciers van tuinmaterialen, tuin- en landschapsarchitecten met een verhaal of gewoon mensen die affiniteit hebben met educatie, cultuur, natuur, tuin- en landschapsarchitectuur en die eventueel inzetbaar zijn als gids bij excursies.

Jouw reactie is bij ons van harte welkom! Gebruik de contactgegevens op de contactpagina en stuur bijvoorbeeld een bericht naar info@ontwerpacademie.nl of reageer via Social Media.

 

(gast)Docenten

De lesactiviteiten nemen toe en wij voelen altijd de behoefte om meer variatie in het onderwijs aan te brengen. Heb je een specialisme dat aansluit op de praktijk van tuin- en landschapsarchitectuur? Ben je daarnaast ervaren in het werken met groepen? Dan nodigen we je van harte uit om een mail te sturen waarin je vertelt over je motivatie en je specialisme. Wie weet leidt het tot een inspirerende samenwerking. Wellicht kun je bijvoorbeeld bijdragen aan de ontwikkeling van een opleiding zoals landschapsarchitectuur. Samen kijken we naar de eventuele mogelijkheden.

Vakgenoten en locaties

Hetzelfde geldt voor andere vakgenoten. Dat kunnen hoveniers zijn, praktiserende landschapsarchitecten, of leveranciers van een nieuw product. Veel van onze deelnemers maken via de opleidingen van de OntwerpAcademie hun entree in het vak. De cursusmomenten zijn dan ook momenten om te netwerken en kennis te maken met de ‘groene’ producten. Kortom voor vakgenoten en leveranciers liggen er eveneens kansen voor een win-win situatie.

Samenwerkende partners

Met de een hebben we afspraken gemaakt over de locatie, terwijl een ander zich graag profileert als docent. Hoe het ook zij de OntwerpAcademie staat voor samenwerken en verbinden. Wij zoeken niet naar de verschillen maar naar de meerwaarde die we elkaar kunnen bieden.

Graag tot een nader contact!

Neem contact met ons op!