Studievoorlichting & proeflessen

"Allereerst wil ik jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst! Ik heb erg genoten van de voorlichting en de proefles Tuinarchitectuur. De pure, creatieve en 'no nonsense' sfeer spreekt me erg aan.”

– Joost Beerents, deelnemer proefles

Wil je meer informatie over de opleidingen Tuinarchitectuur en Beplantingsadviseur en weten of de manier van lesgeven en de sfeer bij je past? Kom naar een Studievoorlichting en volg een Proefles. Deze zijn geheel kosteloos en vrijblijvend bij te wonen.

Tijdens de Studievoorlichting krijg je informatie over het beroepsperspectief, inhoud van de opleidingen, studiebegeleiding, de vele extra’s zoals vakexcursies en de lessfeer. Ook behandelen we praktische zaken zoals de aanmeldprocedure, startdata en de STAP-regeling. Natuurlijk is er volop ruimte voor jou om je vragen te stellen.

De proefles Tuinarchitectuur wordt standaard gecombineerd met de Studievoorlichting. Het is ook mogelijk om een proefles te volgen bij een reguliere les in Vianen of Boskoop in overleg met een docent.

Voor een proefles Plantenkennis Basis of Beplantingsadviseur word je ingedeeld bij een reguliere lesdag in Boskoop in overleg met de docent.

Kijk in de agenda voor een overzicht van de SV-bijeenkomsten. De eerstvolgende Studievoorlichting is:

Zaterdag 1 oktober van 16:00 uur– 17:30 uur

Meld je hier aan. Je ontvangt van ons een bevestiging met de details.

Bezoekadres
We verwelkomen je graag op onze leslocatie in het Groene Hart, tussen Boskoop en Hazerswoude-Dorp.  
Belgiëlaan 1A5
2391 PH Hazerswoude-Dorp.

We kijken er naar uit je daar te zien!

Download de brochure
Stel je vraag
meld je aan voor een proefles