Studievoorlichting & Proeflessen

"Allereerst wil ik jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst! Ik heb erg genoten van de voorlichting en de proefles Tuinarchitectuur. De pure, creatieve en 'no nonsense' sfeer spreekt me erg aan.”

– Joost Beerents, deelnemer proefles

Wil je meer informatie over de opleidingen Tuinarchitectuur en Plantenkennis (Beplantingsadviseur en Plantenkennis Basis) en weten of de manier van lesgeven en de sfeer bij je past? Kom naar een Studievoorlichting en/of volg een Proefles. Deze zijn geheel kosteloos en vrijblijvend bij te wonen. Ervaring is niet nodig, iedereen met groene ambities is welkom!

Kijk in de agenda voor het overzicht van alle Studievoorlichting bijeenkomsten en Proeflessen die eraan komen.

Studievoorlichting
Elke eerste zaterdag van de maandag (m.u.v. feestdagen en vakanties) organiseren e een Studievoorlichting op onze leslocatie in Boskoop. Je krijgt informatie over de opleidingen Tuinarchitectuur en Plantenkennis, het beroepsperspectief, deinhoud, opzet, de vele extra’s die we aanbieden zoals vakexcursies, StageProjecten, lezingen, OpenAtelier en ondersteunende cursussen – en de lessfeer. Ook behandelen we praktische zaken zoals startdata, lesdagen/tijd en de aanmeldprocedure en hoe je kunt studeren met de STAP-regeling. En natuurlijk is er volop gelegenheid om je vragen te stellen.

De eerstvolgende Studievoorlichting is ONLINE zonder proefles:

Zaterdag 11 februari 2023 om 16.00 uur - ONLINE.

Omdat we veel vragen krijgen van geïnteresseerden die tijdens de vakantie een beslissing willen nemen met welke opleiding ze willen starten in het voorjaar en/of nog praktische vragen hebben over de aanmelding, organiseren we een ONLINE Studievoorlichting (zonder proefles). Tijdens deze korte interactieve presentatie krijg je een beeld van de onderwijsfilosofie en het lesaanbod. Ook beantwoorden we graag je vragen. Op een informele en persoonlijke manier, passend bij de OntwerpAcademie-cultuur. Omdat het online is adviseren we je op een rustige plek achter je pc of laptop te gaan zitten.

Proefles
Een proefles Tuinarchitectuur wordt standaard gecombineerd met de Studievoorlichting in Boskoop. Je gaat zelf aan de slag en met een eerste tuinschets naar huis. Het is ook mogelijk om een proefles te volgen bij een reguliere les in Vianen of Boskoop. Dit gebeurt in overleg met een docent.

Ervaar zelf een les Tuinarchitectuur in Boskoop of Vianen en maak kennis met een docent en studenten. Kijk in de agenda voor beschikbare data.

Wil je meekijken bij een les Beplantingsadviseur of Plantenkennis Basis op onze leslocatie in Boskoop? Neem contact met ons op onder aanmelden en we plannen een datum die past in jouw agenda.

Aanmelden

Meld je hier aan. Je ontvangt van ons dan een bevestiging met de details..

Bezoekadres
We verwelkomen je graag op onze leslocatie in het Groene Hart, tussen Boskoop en Hazerswoude-Dorp.  
Belgiëlaan 1A5
2391 PH Hazerswoude-Dorp.

We kijken er naar uit je daar te zien!

Download de brochure
Stel je vraag
meld je aan voor een proefles