Excursie Keukenhof

Excursie Keukenhof – Rondom bollen en knollen

Rondom bollen en knollen is een excursie voor (aankomend) tuinontwerpers, hoveniers en iedereen die geïnteresseerd is in architectuur, beplanting en tuinen. Bollenspecialiste Miek Stap neemt je mee door de veelzijdige beplanting van de Keukenhof. De excursie is inclusief gidsen en exclusief toegang tot de te bezoeken tuinen.

 

Datum:

GEANNULEERD IN VERBAND MET OVERHEIDSMAATREGELEN OMTRENT VOORKOMEN VERSPREIDING VAN HET CORONA-VIRUS

Tijden: 10.00 - 13.00u
Prijs: € 69,50 (inclusief gidsen en toegang tuinen, exclusief parkeerkaart en lunch)
Kortingsprijs: € 49,50 p.p. voor (oud-)studenten Tuinarchitectuur (inclusief gidsen en toegang tuinen, exclusief parkeerkaart en lunch)
Speciaal tarief Plantenkennis: Studenten en oud-studenten Plantenkennis betalen alleen de toegangskaart van € 17,50. De kosten voor een parkeerkaart zijn € 6,- en lunch is voor eigen rekening.
Locatie: Lisse (goed bereikbaar via OV, zie https://keukenhof.nl/nl/ov/)
Coördinator: Docente Plantenkennis Ingrid van der Ven
Gids: Bollenspecialiste Miek Stap
Inschrijven: via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelnemers: Maximaal 20 deelnemers, dus meld je tijdig aan

HOVENIERS, TUINONTWERPERS, ARCHITECTEN

Voor wie meer wil weten over de veelzijdigheid en toepassingsmogelijkheden van bollen en knollen, is deze excursie zowel leerzaam als inspirerend. Bollenspecialiste Miek Stap is kind aan huis in de Keukenhof en de bollensector. Haar kennis en ervaring biedt veel inzicht in deze enorme plantgroep. De excursie is opgezet in aansluiting op de module Bollen en knollen van de cursus Plantenkennis Compleet, maar leerzaam en inspirerend voor iedereen met affiniteit voor tuinontwerp, -aanleg en beheer.

EXCURSIE PROGRAMMA

Miek Stap leidt ons rond door de diverse afdelingen van de Keukenhof. Het excursieprogramma is onder voorbehoud van het weer, de wensen van de groep en de lokale omstandigheden.

• Keukenhof
• Zelf mee te nemen lunch (of voor eigen rekening na afloop bij één van de vele horecagelegenheden op het terrein)

Heb je interesse? Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aansluitend ontvang je een bevestiging met alle details en een factuur. Je deelname is definitief na betaling.

OVER MIEK STAP

Na studie plantenteelt aan de Hogere Landbouwschool in Dronten, met specialisatie bollenteelt, is Miek ruim 14 jaar werkzaam geweest bij het Internationaal Bloembollen Centrum. De promotieorganisatie voor de bloembollensector. Als teelttechnisch voorlichter, area manager en project manager heeft ze over de hele wereld bloembollen gepromoot. Als zelfstandig ondernemer is Miek werkzaam op het gebied van webdesign en applicaties, tekst en fotografie. Haar klantenkring bevindt zich vrijwel volledig in de groen branche. Bloembollen zijn haar passie!

Klik hier voor haar Linkedin.

 

Logo_ontwerpacademie
   

Contact algemeen

Contact studentenzaken

Online

                               

Adres

  • Bezoek- en correspondentieadres 
  • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
  • Leslocatie Boskoop
  • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
  • Leslocatie Tuinvisie, Utrecht
  • Rutherfordweg 75, 3542 CN Utrecht