• Start
 • Excursies
 • Excursie Amsterdam

Excursie Amsterdam

Excursie Amsterdam – Het verhaal achter een beplantingsplan

‘Het verhaal achter een beplantingsplan’ is een excursie voor (aankomende) tuinontwerpers, hoveniers en iedereen die geïnteresseerd is in architectuur, beplanting en tuinen. De excursie is dagvullend van 10.00 uur tot 15.00 uur inclusief gidsen en toegang tot tuinen. De excursie maakt deel uit van de cursus Plantenkennis maar ook niet-cursisten mogen inschrijven.

Datum 4 september 2019
Tijden 10.00 – 15.00 uur
Kosten € 69,50 p.p. inclusief kosten voor gidsen en toegang
Locatie Amsterdam
Coördinator Plantenkennis docente Ingrid van der Ven - Gids: Sanne Horn
Inschrijven via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelnemers Maximaal 20 deelnemers

HOVENIERS, TUINONTWERPERS, ARCHITECTEN

Deze excursie wordt georganiseerd voor (aankomende) groene professionals. We zullen vooral dieper in gaan op het verhaal achter een beplantingsplan. Daarnaast de specifieke aspecten van het ontwerpen van tuinen, openbare ruimten, parken en pleinen en details die horen bij de realisatie van het werk. Heb je ambitie om iets ‘met het groen’ te gaan doen dan ben je uiteraard welkom!

Deze excursie maakt deel uit van de cursus Plantenkennis maar ook niet-cursisten mogen inschrijven. Voor voormalige en huidige cursisten Plantenkennis cursisten bieden we deze excursie aan tegen een gereduceerd tarief, namelijk voor € 59,50 p.p. in plaats van € 69,50 p.p.

EXCURSIE PROGRAMMA

Hieronder is in grote lijnen het programma beschreven. Het programma is onder voorbehoud het kan zijn dat we afwijken van dit programma door: het weer, de wensen van de groep en de lokale omstandigheden:

 • – Tuinen Rijksmuseum
 • – Lunchen (de lunch is voor eigen rekening)
 • – Tuin van Jan

Wil je mee? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met alle details en een factuur. Jouw deelname wordt pas na de betaling definitief.

OVER SANNE HORN

In de meeste projecten van Sanne Horn speelt beplanting een belangrijke rol. Het waarborgen van het onderhoud van deze beplanting is, waar mogelijk, onderdeel van het planproces. Het geven van een duidelijke identiteit en een verhaal van de plek is hierbij belangrijk. Hierdoor ontstaan plekken die toekomst hebben en waar opdrachtgevers en gebruikers zich verbonden mee voelen.

Het vervoer per fiets of met tram (lijn 7) van Museumplein naar Mercatorplein

EXTRASV
Plantenkennis
Tuinarchitectuuur
Tips & Nieuws

 

 

Logo_ontwerpacademie
   

Contact algemeen

Contact studentenzaken

Online

                       

Adres

 • Bezoek- en correspondentieadres 
 • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
 • Leslocatie Boskoop
 • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
 • Leslocatie Tuinvisie, Utrecht
 • Rutherfordweg 75, 3542 CN Utrecht