Excursie Boskoops Glorie

‘Boskoops Glorie’ is een excursie voor (aankomende) tuinontwerpers, hoveniers en iedereen die geïnteresseerd is in architectuur, beplanting en tuinen. De excursie is dagvullend van 10.00 uur tot 16.00 uur inclusief gidsen, toegang en boottocht. We bezoeken diverse tuinen, kwekerijen en plekken en vertellen over materialen, beplantingen en vermeerderingsmethoden.

Ben je geïnteresseerd in tuinen, parken en groen? Heb je iets met tuin- en landschapsarchitectuur? Overweeg je met een opleiding tuinarchitectuur te beginnen? Dan kun je met deze excursie inspiratie opdoen en bovendien al je vragen stellen omtrent tuinontwerpen, toepassing van materialen, beplantingen, kweekvormen en vermeerderingstechnieken.

Datum IN VERBAND MET CORONAMAATRELGELEN UITGESTELD TOT NADER ORDER
Tijden 10.00 – 16.00 uur
Prijs € 69,50 p.p. inclusief gidsen, toegang en boottocht. Koffie/thee en lunch zijn voor eigen rekening.
Kortingsprijs € 49,50 p.p. voor (oud-)studenten Plantenkennis en oud-studenten Tuinarchitectuur
Locatie Boskoop
Coördinator Docent Dolf Houtman en gidsen voor: Greenlink, proeftuin en boottocht.
Inschrijven via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelnemers Maximaal 20 deelnemers

De excursie Boskoops Glorie maakt deel uit van de opleiding Tuinarchitectuur maar ook niet-studenten mogen inschrijven. Studenten Tuinarchitectuur nemen gratis deel aan deze excursie en hoeven zich niet apart aan te melden. 

HOVENIERS, TUINONTWERPERS, GROENVOORZIENERS

Deze excursie wordt georganiseerd voor (aankomende) groene professionals. We zullen vooral dieper in gaan op specifieke aspecten van het ontwerpvak en details die horen bij de realisatie van het werk. Heb je ambitie om iets ‘met het groen’ te gaan doen dan ben je uiteraard welkom!

EXCURSIE PROGRAMMA

Hieronder is in grote lijnen het programma beschreven. Het programma is onder voorbehoud het kan zijn dat we afwijken van dit programma door: het weer, de wensen van de groep en de lokale omstandigheden:

 • Ontvangst bij Groothandelscentrum Greenlink
 • Sortimentstuin Harry van de Laar
 • Proeftuin van Holland
 • Kwekerij Esveld
 • Boottocht

Wil je deelnemen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met vermelding van je voorkeursdatum. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met alle details en een factuur. Jouw deelname wordt pas na de betaling definitief.

 

 

EXTRASV
Plantenkennis
Tuinarchitectuuur
Tips & Nieuws

 

 

 

Logo_ontwerpacademie
   

Contact algemeen

Contact studentenzaken

Online

                               

Adres

 • Bezoek- en correspondentieadres 
 • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
 • Leslocatie Boskoop
 • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
 • Leslocatie Tuinvisie, Utrecht
 • Rutherfordweg 75, 3542 CN Utrecht