Tuinarchitectuur in Utrecht bij Tuinvisie

Tuinarchitectuur in Utrecht bij Tuinvisie

In samenwerking met Tuinvisie organiseert OntwerpAcademie vakopleidingen en cursussen voor hoveniers, tuinontwerpers en starters met professionele ambitie. Leren in een groene omgeving waar je het vak kunt ‘beleven’  sluit aan bij de onderwijsfilosofie van de OntwerpAcademie. Leslocaties zijn er in Utrecht en Rotterdam.

Leslocatie

In Utrecht maken we gebruik van een prima leslocatie die zich in het pand van Tuinvisie bevindt. Het adres is: TuinVisie Utrecht Rutherfordweg 75 in Utrecht.

Het is een mooie locatie waar 12 tot 16 deelnemers terecht kunnen en tevens toegang hebben tot het bekijken van de showroom en de modeltuinen. Bovendien zijn er veel andere aanverwante artikelen te bekijken voor de groene sector. Kortom cursisten zijn omringd met het lesmateriaal.

basiscursus-sketchup-ontwerpacademie

Tuinvisie

Tuinvisie is een bekende naam als tussenhandel voor de hovenierswereld. Je kunt er terecht voor allerlei steen- en houtproducten. Maar ook allerlei aanverwante producten zoals verlichting, vijvers, pompen en tuinschuren en tuinkachels. Een brochure kun je natuurlijk altijd opvragen of je bezoekt de site van tuinvisie.

Proefles of voorlichtingsbijeenkomst?

Laat je overtuigen en volg een proefles. Dat verplicht je tot niets en je weet daarmee direct of het wat voor je is. In Capelle aan den IJssel organiseren we welke eerste maandagavond van de maand een studievoorlichtingsavond.

Als je vragen hebt over cursussen, betalingen etc. stuur je mail naar: info@hollandszwartbont.nl of gebruik het contactformulier. Bellen kan ook: 06-547 000 44 of 010 – 284 77 06.

Graag tot ziens op een van onze opleidingen!

2

2

reacties

  aug 17
  2017

  debbie Crombag

  Hallo, onze dochter wil graag ons kleinschalig familiebedrijfje tuincentrum overnemen.
  Op het moment gaat ze naar 3 vwo ,onze vraag welke richting/vakkenpakket kan ze het best kiezen?
  En kan ze na deze opleiding cursussen bij U volgen of is een andere opleiding nodig?
  groet Debbie Crombag (wij wonen in Limburg).

  Reply
   aug 17
   2017

   Dolf Houtman

   Dag Debbie Crombag, Dank je voor je reactie. Het ligt er een beetje aan wat je dochter precies wil gaan doen. Als het haar ambitie is om in de richting van de tuin- en landschapsarchitectuur te gaan dan is het verstandig als ze een exact vakkenpakket volgtiet wis-, schei- en natuurkunde inclusief biologie. Ze kan dan na het VWO zowel een universitaire opleiding volgen als een opleiding op HBO niveau respectievelijk Wageningen of Delft en Larenstein in Velp.
   Ze kan natuurlijk altijd cursussen volgen maar het lijkt het mij meer voor de hand liggen als ze eerst duidelijk in beeld krijgt wat ze precies wil gaan doen. Als ze in het tuincentrum bijvoorbeeld niets doen met tuinontwerp en maar zich wel willen onderscheiden met plantenadviezen dan zou ik adviseren om een cursus/opleiding Plantenkennis te volgen. Dat kan ze desgewenst bij de OntwerpAcademie doen.

   Mochten jullie nog meer vragen hebben dan hoor ik die graag.
   Vriendelijk groet en veel studieplezier.
   Dolf Houtman

   Reply

Laat een reactie achter