Workshops, Cursussen & Leren van elkaar

Ook ná het volgen van een opleiding of cursus wil de OntwerpAcademie ontwerpers graag blijven ondersteunen. Heb je een diploma behaald en wil je een eigen bureau starten? Werk je al enige tijd als ontwerper maar vraag je je af of het beter kan? Door middel van workshops, cursussen en (netwerk)evenementen helpen wij en collega-ondernemers je met starten, groeien, netwerken en organiseren. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht voor de cursus Start je eigen bedrijf, organiseren we maandelijks inspirerende ontmoetingen tijdens Podium Boskoop en is er elke maandagmiddag een OpenAtelier voor onze (oud-)studenten.

Op deze pagina vind je de diverse mogelijkheden voor starters en ondernemers.

Cursus Start je eigen bedrijf

Cursus Start je eigen bedrijf

“Naast het regelen en organiseren van praktische zaken bij de start van je eigen bedrijf, is het vooral van belang ‘jezelf te kennen’. Wat is je doel, wat is je boodschap en wat past bij jou als persoon?”

Pieter de Koning studeerde Bedrijfskunde in Rotterdam, is sinds 1993 zelfstandig tuinontwerper & hovenier en rondde onlangs een coachopleiding af. “Het succes van een eigen bedrijf? Weten wat je wilt en weten wat je kunt. Tijdens deze praktische cursus leggen we hiervoor een stevige basis met o.a. het schrijven van je eigen ondernemersplan.”

Meer informatie


OpenAtelier

OpenAtelier

Het OpenAtelier biedt (oud-)studenten de gelegenheid om met gelijkgestemden te sparren, kennis en ervaring uit te wisselen. Elke maandagmiddag van 16 – 18 uur (behalve in de schoolvakanties) is een van de docenten aanwezig voor het beantwoorden van vragen en voor extra examenbegeleiding. 

Het moment bij uitstek om het concept voor je StageProject te bespreken of de technische haalbaarheid van je ontwerp te checken. Maar ook ideaal om met je medestudent(en) af te spreken en samen aan een huiswerkopdracht te werken.

Meer informatie


Heb je vragen of opmerkigen? Laat het ons weten, stuur ons een mail of bel even.

Wil je graag even uitgebreid spreken over onze cursussen en opleidingen? Misschien is het dan goed om naar één van onze studievoorlichtingsavonden te komen. Kijk hier voor meer informatie.

Tot ziens bij de OntwerpAcademie!

 

Logo_ontwerpacademie
   

Contact algemeen

Contact studentenzaken

Online

                               

Adres

  • Bezoek- en correspondentieadres 
  • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
  • Leslocatie Boskoop
  • Belgiëlaan 1A5, 2391 PH Hazerswoude-Dorp
  • Leslocatie Tuinvisie, Utrecht
  • Rutherfordweg 75, 3542 CN Utrecht