GROEN WERKT!

In 40 jaar tijd is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een middelgroot hoveniers- en bestratingsbedrijf. Hun kracht is het realiseren van totaalprojecten door de combinatie van bestrating en tuinaanleg. En na de aanleg kunnen ze ook het onderhoud uitvoeren.

Voor de aanleg en het onderhoud van exclusieve tuinen is er ruimte voor een:

Vakbekwaam allround hovenier

Je gaat tuinen aanleggen en onderhouden in de regioAmsterdam / Almere / ‘t Gooi. Je hebt een hoog kwaliteitsbewustzijn en je hebtgevoel voor service en stijl. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de wegernaartoe is voor jou belangrijk.

Wat neem je verder nog mee?

  • Je bent een echte aanpakker;
  • Je kunt zelfstandig werken en je brengt zelf ideeën en oplossingen in om het team nog sterker te maken;
  • Bij voorkeur heb je een vakgerichte MBO-hoveniersopleiding afgerond. Maar ook als je de opleiding (nog) niet afgerond hebt kun je reageren. Ervaring vinden ze belangrijker dan diploma’s;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B (eventueel E) en je woont in de omgeving van Almere.

Je krijgt een afwisselende functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een leuk team met ervaren collega’s. Het bedrijf probeert zoveel mogelijk zwaar lichamelijk werk te vervangen door machines. En overwerken is een uitzondering. Meestal kun je gewoon op tijd naar huis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Anvelink, tel. 06-17422649. Sollicitaties per e-mail naar werk@ontwerpacademie.nl.