GROEN WERKT!

Kun je goed overweg met tekenprogramma’s? Ben je handig met cijfers? En bovenal: heb je een passie om tuinen te ontwerpen en samen te stellen? Dan is dit misschien wel jouw droombaan!

Bij een hoveniersbedrijf en tuintechnisch bureau in het zuidoosten van Noord-Brabant is plek voor een

Calculator / Tuinarchitect

Dit familiebedrijf staat bekend om zijn prachtige en exclusieve tuinen, die altijd naadloos aansluiten bij de woning en omgeving. Ieder tuinontwerp wordt op maat en naar wens van de klant gemaakt. Zowel particulieren als bedrijven weten we weg naar dit bureau te vinden.

Momenteel werken er 15 personen bij dit bedrijf. En het zou zomaar kunnen dat jij nummer 16 wordt!

Wat ga je doen?

In eerste instantie ga je prijsopgaves uitzoeken, maken en calculeren. Van het ontwerp maak je een moodboard voor de klant met een overzicht van alle materialen en beplanting. Het papieren ontwerp ga je op maat uitwerken in 2D en 3D. En voor de juiste kandidaat ligt hier zeker ook een mooie kans om zelf ontwerpen te gaan maken.

Wat heb jij te bieden?

  • Je hebt ervaring met VectorWorks en/of SketchUp
  • Je bent creatief
  • Je hebt oog voor details en houdt van vernieuwen en meegaan met de nieuwste ontwerp- en tuintrends
  • Je bent in staat om zelfstandig voor- en nacalculaties te maken
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Beheersing van Microsoft Office programma’s (Word, Excel, Powerpoint)

Je komt te werken in een gezellig team bij een groeiend bedrijf. Er is ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Het bedrijf biedt een passend salaris en de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Anvelink, tel. 06-17422649. Sollicitaties per e-mail naar werk@ontwerpacademie.nl.