GROEN WERKT!

Groen Werkt! Wat is het?

Groen Werkt! is gericht op het koppelen van studenten en oud-studenten van de OntwerpAcademie aan bedrijven die op zoek zijn naar goede ontwerpers. Vacatures voor tuinontwerpers zijn niet altijd gemakkelijk te vervullen. Door dit initiatief matchen wij bedrijven en ontwerpers met elkaar. De OntwerpAcademie heeft door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd van enthousiaste ontwerpers en kan deze groep makkelijk en snel benaderen.

Voor wie is het en hoe werkt het?

Het initiatief is erop gericht om hoveniersbedrijven, ontwerpbureaus en tuincentra (sneller) geschikte kandidaten voor hun openstaande vacatures of projecten te laten vinden. Zij sturen vacatures of omschrijvingen naar ons toe. Daarna gaan wij in ons netwerk op zoek. (Oud)studenten worden actief door ons benaderd. Maar zij kunnen ook zelf reageren op de vacatures. Het vacature-overzicht staat hieronder, inclusief een reactiemogelijkheid.

Wil je ook een vacature plaatsen?

Heb je een vacature die je uit wil zetten? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via onderstaande button. Je kunt direct een vacature insturen. Beschrijf wat je zoekt of aanbiedt en welke vragen je eventueel hebt. Wij nemen daarna contact met je op om de inhoud en de kosten te bespreken.

vacature plaatsen

Vacatureoverzicht