Keukenhof

Rondom bollen en knollen

Rondom bollen en knollen is een excursie voor (aankomend) tuinontwerpers, hoveniers en iedereen die geïnteresseerd is in architectuur, beplanting en tuinen. Bollenspecialiste Miek Stap neemt je mee door de veelzijdige beplanting van de Keukenhof. De excursie is inclusief gidsen en exclusief toegang tot de te bezoeken tuinen.

HOVENIERS, TUINONTWERPERS, ARCHITECTEN

Voor wie meer wil weten over de veelzijdigheid en toepassingsmogelijkheden van bollen en knollen, is deze excursie zowel leerzaam als inspirerend. Bollenspecialiste Miek Stap is kind aan huis in de Keukenhof en de bollensector. Haar kennis en ervaring biedt veel inzicht in deze enorme plantgroep. De excursie is opgezet in aansluiting op de module Bollen en knollen van de vakopleiding Beplantingsadviseur. Maar leerzaam en inspirerend voor iedereen met affiniteit voor tuinontwerp, -aanleg en beheer.

EXCURSIE PROGRAMMA

Miek Stap leidt ons rond door de diverse afdelingen van de Keukenhof. Het excursieprogramma is onder voorbehoud van het weer, de wensen van de groep en de lokale omstandigheden.

• Keukenhof
• Zelf mee te nemen lunch (of voor eigen rekening na afloop bij één van de vele horecagelegenheden op het terrein)

Heb je interesse? Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. Aansluitend ontvang je een bevestiging met alle details en een factuur. Je deelname is definitief na betaling.

OVER MIEK STAP

Na studie plantenteelt aan de Hogere Landbouwschool in Dronten, met specialisatie bollenteelt, is Miek ruim 14 jaar werkzaam geweest bij het Internationaal Bloembollen Centrum: de promotieorganisatie voor de bloembollensector. Als teelttechnisch voorlichter, area manager en projectmanager heeft ze over de hele wereld bloembollen gepromoot. Als zelfstandig ondernemer is Miek werkzaam op het gebied van webdesign en applicaties, tekst en fotografie. Haar klantenkring bevindt zich vrijwel volledig in de groenbranche. Bloembollen zijn haar passie!

Klik hier voor haar Linkedin-profiel.

details van de excursie

Datum

Uitgesteld

Tijden

10.00 - 13.00 uur

Prijs

€ 69,50 (inclusief gidsen en toegang tuinen, exclusief parkeerkaart en lunch)

Kortingsprijs

€ 49,50 p.p. voor (oud-)studenten Tuinarchitectuur (inclusief gidsen en toegang tuinen, exclusief parkeerkaart en lunch)

Studenten en oud-studenten Plantenkennis betalen alleen de toegangskaart van € 18,50. De kosten voor een parkeerkaart zijn € 6,– en lunch is voor eigen rekening.

Locatie

Lisse (goed bereikbaar via OV, zie https://keukenhof.nl/nl/ov/)

Coördinator

Docente Plantenkennis Marlien van der Linden

Gidsen

Bollenspecialiste Miek Stap

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers, dus schrijf je tijdig in.