Onze leslocatie bruist weer!

June 19, 2020
Marleen Bos

Met de eerste live studievoorlichting en proefles sinds 7 maart jl. zijn we de maand juni goed begonnen. Maandag 15 juni jl. ontvingen we meer dan 20 geïnteresseerden, verdeeld over de hele dag, steeds in kleine groepen. De sfeer was prettig en relaxed en iedereen was zeer te spreken over de toegepaste coronamaatregelen.

Alle lessen Tuinarchitectuur en Plantenkennis zijn weer opgestart en Wankja Ferguson en Pieter de Koning zijn inmiddels begonnen met hun cursussen Biodivers Ontwerpen en Start je eigen Bedrijf. Kortom, er is weer volop reuring in het pand ;-)!

Vakexcursies

De excursie Boskoops Glorie kon begin juni niet doorgaan. We konden de excursie niet uitvoeren volgens de vereiste coronamaatregelen. Studenten behouden uiteraard het recht op de excursie, die nu in 2021 zal plaatsvinden. GroeneParels kan wel gewoon doorgaan in september.

Podium Boskoop

De lezingenserie Podium Boskoop starten we ook weer op. De eerstvolgende staat gepland op maandag 7 september a.s. en wordt gegeven door Pieter de Koning.Voor nadere info zie Agenda.
Omdat de planning voor 2020 al was gemaakt, schuiven we de geannuleerde lezingen van Lars Veenboer (11 mei) en Johan Schotanus (8 juni) door naar 2021.

OpenAtelier

OpenAtelier is ook deze week weer opgestart en specifiek bedoeld voor begeleiding van StageProjecten en Examens. Altijd op maandagmiddagen.

TERUG NAAR OVERZICHT